The smart Trick of چه چیزی باعث بیماری لوپوس می شود That Nobody is Discussing
The smart Trick of چه چیزی باعث بیماری لوپوس می شود That Nobody is Discussing
Blog Article
رگ های خونی: امکان التهاب رگ های خونی، یا واسکولیتیس هم در بیماران لوپوسی وجود دارد که این وضعیت، بر گردش خون تاثیر می گذارد.
امیدوارم با اصلاح شیوه زندگی به طور صحیح ، این افراد بتوانند خطر ناشی از این بیماری را در آینده کاهش دهند. “
عفونت: از آن جایی که خود بیماری لوپوس و روش درمان آن باعث ضعیف شدن سیستم ایمنی می شود، احتمال بروز عفونت در این افراد بیشتر خواهد شد.
تیم شرکت دانش بنیان مای اسمارت ژن متشکل از گروهی از متخصصان دانشگاههای برتر کشور از جمله دانشگاه صنعتی شریف، تهران ، تربیت مدرس و الزهرا(س) است که با همکاری نخبگان حوزههای ژنتیک، تحلیل داده، روانشناسی و علوم شناختی به ارائه سرویسها و آزمایشهای بهروز ژنتیکی متناسب با ویژگیهای ژنتیکی جمعیت خاورمیانه میپردازد.
استروژن در بدن خانم ها و آقایان تولید می شود؛ اما میزان آن در خانم ها بیشتر است.
به عنوان مثال، برخی افراد مبتلا به لوپوس بیشتر از حد معمول در معرض خطر حمله قلبی یا سکته مغزی قرار دارند. پزشک شما این موضوع را با سایر عوامل خطر مانند سیگار کشیدن و افزایش کلسترول یا فشار خون در نظر می گیرد. آنها تغییراتی را در نوع درمان و شیوه زندگی ارائه می کنند. در زنان جوان خطر حمله قلبی یا سکته مغزی به طور طبیعی بسیار کم است، بنابراین اگر چه که با داشتن افزایش پیدا می کند، ولی خطر کلی هنوز کم است. با این حال، ایده خوبی است که در مورد این موضوع با پزشک خود صحبت کنید. تشخیص بیماری لوپوس
بعضی چه کسانی به بیماری لوپوس مبتلا می شوند از ژن های داخل بدن به سیستم ایمنی کمک می کنند تا فعالیت هایش را انجام دهد.
لوپوس یک بیماری خودایمنی است که در آن سیستم ایمنی بدن، به بافتها و اندامهای خود حمله میکند.
البته باید توجه داشته باشید که خطر عوارض جانبی با دوزهای بالاتر و درمان طولانی مدت افزایش مییابد.
این بیماری که از آن به عنوان بیماری هزار چهره نیز یاد میشود، به طور خاص بر زنان تأثیر میگذارد.
اختلال کلیوی: آزمایش ها نشان داده، اگر فرد مشکل کلیوی داشته باشد، میزان زیادی از پروتئین یا بافت سلولی، در ادرار او جاری می شوند.
کسانی که علائم جدیتری دارند نظیر آسیب ارگانهای داخلی بدن، ممکن است به همراه داروهای دیگری که سیستم ایمنی بدن را سرکوب میکنند، به میزان بالایی از داروهای کورتیکواستروئیدها نیاز داشته باشند.
به این حالت، پدیده رینود گفته می شود که بر اثر باریک شدن (تنگی) عروق خونی ایجاد می شود و باعث کاهش خون رسانی به انگشتان دست یا انگشتان پا می شود. زخم های دهانی نیز ممکن است ایجاد شود که امکان برگشت مکرر آنها وجود دارد. مو
سیگار کشیدن: از آن جایی که در دهه های گذشته تعداد افراد مبتلا به لوپوس زیاد شده است، ممکن است علت آن تماس زیاد با تنباکو بوده باشد.